Henk Wegh – Lochem (NL)

1e Kampioen Ochtendlossing Marathon Noord

We ontvingen een mooi berichtje van de gekende marathonspeler Henk Wegh uit Lochem, die zeer tevreden is over het gebruik van onze Para Control Boost:

“In 2012 kregen mijn duiven paratyfus en werd ik ook nog geplaagd door roofvogels. Het gevolg was dat mijn prestaties enkele jaren in een dip raakten. Voorheen deden mijn duiven het zeer goed: 2 keer autowinnaar, 1 keer nationale winnaar, 2de nationaal en internationaal Barcelona enz. In 2017 heb ik voor de eerste keer Para Control Boost gebruikt en de prestaties in dat jaar waren goed. In 2018 opnieuw Para Control Boost gegeven in februari en ik ben met mijn duiven Kampioen Ochtendlossing van Marathon Noord geworden. U zult begrijpen dat ik ook in 2019 Para Control Boost aan mij duiven heb gegeven.”

Henk Wegh – Lochem.