Ineke & Adrie van de Rhee, Alblasserdam (NL) winnen 1e Nationaal S2 Bergerac

Ineke & Adrie trekken vanaf dit seizoen volledig de kaart van de grote fond en begonnen het seizoen 2019 met een ploeg die vooral bestond uit zomer- en late jongen, die werden ingespeeld op de pittige dagfondvluchten en nadien boven verwachting wisten te presteren op de marathonvluchten, met als hoogtepunten 1e Nationaal S2 Bergerac 4.856 d., 25e Nationaal S2 Cahors 2.864 d. en 32e Nationaal ZLU Agen 3.940 d.

Ineke en Adrie vertrouwen voor de begeleiding van hun gevleugelde atleten al jaren op de goede zorgen van Henk de Weerd en zijn team en de producten van Belgica de Weerd. Ze zijn ook laaiend enthousiast over de nieuwe producten van Belgica, die ze steeds de laatste vier dagen voor de inkorving tweemaal daags als volgt toedienden:

Vrijdag:                Essential Oil + Belga Carbo Energy

Zaterdag:            Essential Oil + Belga Recharge

Zondag:               Essential Oil + Belga Carbo Energy

Maandag:           Essential Oil + Belga Recharge

Ineke en Adrie weten door hun sterke prestaties op alle afstanden door de jaren heen zonder twijfel dat het in de eerste plaats om goede duiven gaat, maar zijn er van overtuigd dat de nieuwe supplementen hun onervaren vliegploeg heeft geholpen om de zware en soms moeilijke vluchten goed te doorstaan, met nauwelijks verliezen en mooie prestaties.