Verdelers

Onder de verdelers van onze bijproducten, zoals Belgasol, Vitaboli en natuurlijk onze nieuwe producten Belga Recharge, BelgaBac en Belga Carbo Energy bevindt zich een aantal uitstekend presterende liefhebbers, die ook dit jaar weer mooie prestaties weten neer te zetten. Als u hier om uw duivenbenodigdheden gaat, kunt u er van op aan dat u goed geadviseerd wordt.

 

  • Paul Groeneveld, Honselersdijk, eigenaar van de perfect verzorgde dierenspeciaalzaak Discus Groeneveld, was dit jaar al twee keer primus: 1e Peronne in Rayon West Afdeling 5 Zuid-Holland van 5.758 duiven en 1e Melun in Samenspel Westland van 3.527 duiven.

 

  • John Rekers, Amersfoort van de altijd gezellige John’s Dierenspeciaalzaak heeft ook al twee overwinningen in groot verband te pakken: 1e Lessines van 4.582 duiven en 1e Niergnies 6.695 duiven, beide in Regio A van Afdeling 7 Midden-Nederland.

 

  • Henk van ’t Goor, ’t Harde van het wijd bekende Duivenportcentrum ’t Harde greep maar net naast de overwinning op de uiterst snelle NPO-vlucht Chateaudun, 2e NPO van 7.270 duiven aan niet minder dan 2.142 m/m.