Belgica de Weerd

Zo vader, zo zoon

Al op jonge leeftijd mocht Henk de Weerd zijn vader Piet vergezellen bij bezoeken aan topmelkers over de hele wereld en zo kreeg hij de fascinatie voor duiven met de paplepel ingegeven. Niet verwonderlijk dus dat ook Henk uitgroeide tot een groot liefhebber van duiven en zich na afronding van zijn opleiding tot dierenarts, specialiseerde in de behandeling van postduiven.

Duivenkliniek Breda

Sinds 1972 is drs. Henk de Weerd actief als dierenarts gespecialiseerd in de medische en sporttechnische begeleiding van postduiven. Door zijn achtergrond, kennis en ervaring is hij uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende dierenartsen op het gebied van postduiven, die net als zijn vader de hele wereld over reist om zijn kennis te delen. Tegenwoordig staat er in zijn duivenkliniek in Breda een team van specialisten, aan wie Henk zijn kennis en jarenlange ervaring heeft doorgegeven, klaar om melkers uit de hele wereld van advies te voorzien om hun duiven in goede gezondheid en conditie te brengen en houden. Adviezen die zich niet beperken tot medische vraagstukken, maar ook spelsystemen, voeding, hokinstallaties, koppeling en selectie komen aan bod.

Wereldwijd actief

De advisering gebeurt niet alleen in de kliniek in Breda, maar ook in de dependances in Ransdaal en Wierden (Nederland) en Beijing (China). Daarnaast via alle mogelijke communicatiemiddelen zoals per telefoon, email en tegenwoordig natuurlijk social media. Zo doen ruim 100.000 liefhebbers uit meer dan 40 landen ter wereld beroep op de kennis en het vakmanschap van drs. Henk de Weerd en zijn team van Duivenkliniek Breda, waarbij ernaar gestreefd wordt alle liefhebbers, van hobbyist tot professional, niet alleen medisch te adviseren maar ook te helpen hun doelen in de sport te bereiken.

Belgica De Weerd

Henk de Weerd is niet alleen een voorloper als dierenarts, maar ook op het gebied van de ontwikkeling van gespecialiseerde medicatie en bijproducten voor duiven, die zijn gecommercialiseerd onder de vlag van Belgica De Weerd. Al deze producten zijn ontwikkeld na eigen onderzoek en uitgebreide praktijktesten en worden geproduceerd conform de GMP standaarden. Uiteraard zijn alle producten dopingvrij.

 

Referenties

Het Belgica De Weerd gamma wordt door duivenliefhebbers over de hele wereld gebruikt en dit naar volle tevredenheid. De lijst met referenties van succesvolle en tevreden klanten blijft dan ook nog altijd gestaag groeien en het blijft mooi om te zien hoeveel liefhebbers in reportages ter gelegenheid van een overwinning hun dankbaarheid tonen voor de advisering van Henk en zijn team en de meerwaarde van de Belgica De Weerd producten.